Rüyada simsiyah fare görmek

Rüyada simsiyah fare görmek verdiği emeklerin heba olacağına, rahat bir hayat yaşayacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, çok zor günler geçirileceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, aynı karşılığı alamayacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada simsiyah fare gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bir erkeğin davranışları kalbinizi kırabilir.

Rüyada simsiyah fare görmek dualarının karşılığını alacağına, yükünün hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada simsiyah araba görmek günahkar olacağı işlere gireceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü simsiyah görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını simsiyah görmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada simsiyah kedi görmek üzüntü duyacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine delalettir.

Rüyada simsiyah kıl görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine alamet eder.

Rüyada gözlerini simsiyah görmek böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada simsiyah kadın görmek rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments