Rüyada elleri simsiyah görmek

Rüyada elleri simsiyah görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada elleri simsiyah gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir veya önemli ilişkilerinizi dengeleyebilirsiniz.

Rüyada ellerini simsiyah görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada elleri simsiyah görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına işaret eder.

Rüyada simsiyah adam görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine yorulur.

Rüyada simsiyah duman görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına delalet eder.

Rüyada simsiyah araba görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada simsiyah köpek görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada simsiyah kusmak herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine işaret eder.

Rüyada simsiyah fare görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments