Rüyada saçlarını simsiyah görmek

Rüyada saçlarını simsiyah görmek rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, hayatın pahalılaşmasına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, ödeme güçlü çekeceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarını simsiyah gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan, verilen görevleri yerine getirebilecek kapasitede olmayan veya üzerine düşeni yapmayan kişiler ilişkilerinizi gözden geçirmenize neden olabilir.

Rüyada simsiyah saç görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine işarettir.

Rüyada saçlarını simsiyah görmek yolculuğa çıkmaya, yaşam şartlarının iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada simsiyah köpek görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada simsiyah duman görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada simsiyah bulut görmek dertlerin sonlanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada simsiyah insan görmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada simsiyah at görmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada simsiyah örümcek görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, büyük mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments