Rüyada gözlerini simsiyah görmek

Rüyada gözlerini simsiyah görmek seçkin bir eleman haline geleceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, hidayete erip huzuru bulacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlerini simsiyah gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen kişiler stres yaratabilirler.

Rüyada simsiyah göz görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine inanılır.

Rüyada gözlerini simsiyah görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine delalet eder.

Rüyada simsiyah giymek emeklerinin boşa gideceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada simsiyah kedi görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını simsiyah görmek huzurlu günler görüleceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına delalettir.

Rüyada simsiyah duman görmek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada birini simsiyah görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına işarettir.

Rüyada yüzünün simsiyah olduğunu görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments