Rüyada simsiyah yılan görmek

Rüyada simsiyah yılan görmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, kalbini tekrar hayata açacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, muradın gerçekleşeceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada simsiyah yılan gördüyseniz:

  • Uyarı veren konuları önemsemelisiniz.

Rüyada simsiyah yılan görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişlerini simsiyah görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, yalnız hissetmeye işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü simsiyah görmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, imkânların günden güne azalacağına işaret eder.

Rüyada simsiyah göz görmek her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, prestij kazanılacağına işarettir.

Rüyada elleri simsiyah görmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini simsiyah görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, kariyer sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada simsiyah insan görmek kişinin esenlik bulacağına, günü birlik tatillere çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerini simsiyah görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments