Rüyada silahı denize atmak

Rüyada silahı denize atmak kazancını çoğaltacağına, mevkie edineceğine, iyi hissedileceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, yorulacağına, kesesinin dolacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahı denize atmak gördüyseniz:

  • Anlaşmalarınızın, resmi belgelerinizin veya kişisel evraklarınızın üzerinden geçmeniz bütçe yapmanızı veya para biriktirmenizi sağlayabilir.

Rüyada denize silah atmak sabit geliri olacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına delalet eder.

Rüyada silahı denize atmak çalıştığı yerde amir olacağına, şeytana uyacağına delalettir.

Rüyada havaya silah atmak çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmana silah atmak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, hem dua alacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahı yere atmak aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına yorulur.

Rüyada silahla kurşun atmak aynı karşılığı alamayacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada silah atmak hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine rivayet eder.

Rüyada birine silah atmak allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments