Rüyada birine silah atmak

Rüyada birine silah atmak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, karlı çıkacağına, çok kötü hissedileceğine tabir olunur.

Rüyada birine silah atmak gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük girişimleriniz nedeniyle para sıkıntısı çekiyorsunuz.

Rüyada denize silah atmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahı yere atmak çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahı suya atmak tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine alamet eder.

Rüyada düğünde silah atmak bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine işarettir.

Rüyada silahla kurşun atmak yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına inanılır.

Rüyada birine silah atmak başarılarının düşeceğine, kısa sürede başarısının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmana silah atmak umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla mermi atmak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, kazancının günden güne düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments