Rüyada silahı yere atmak

Rüyada silahı yere atmak çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahı yere atmak gördüyseniz:

  • Tartışma peşinde koşan kişilerden uzak durun.

Rüyada silahı yere atmak bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada denize silah atmak kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına tabir olunur.

Rüyada silahla kurşun atmak maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine alamet eder.

Rüyada birine silah atmak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına inanılır.

Rüyada silahı suya atmak ticari anlamda yön değiştireceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına yorulur.

Rüyada düğünde silah atmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla mermi atmak kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına inanılır.

Rüyada silah atmak özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments