Rüyada silah atmak

Rüyada silah atmak buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, onlarla gönül birliği edeceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına alamet eder.

Rüyada silah atmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, imajınız veya kariyerinizle ilgili konularda kafanız karışık olabilir.

Rüyada silahı suya atmak gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silah atmak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, kazancının çok daha fazla olacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğünde silah atmak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına yorulur.

Rüyada düşmana silah atmak manevi tatmini islamiyet’te bulacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada havaya silah atmak fakirlikten kurtulacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla mermi atmak çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada silahla kurşun atmak dertlerin bitip huzura erileceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahı denize atmak yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments