Rüyada düşmana silah atmak

Rüyada düşmana silah atmak aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmana silah atmak gördüyseniz:

  • Hızlandırılması ya da girişimde bulunulması gereken konular varsa, siz harekete geçmelisiniz.

Rüyada düşmana silah atmak müşkül durumların üstesinden geleceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına delalet eder.

Rüyada silahlı düşman görmek eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada düşmanın elinde silah görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, umutlarının söneceğine işarettir.

Rüyada silahla düşman öldürmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmana silah çekmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmanda silah görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada silahla düşmanı öldürmek çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmana silah sıkmak ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments