Rüyada silahla kurşun atmak

Rüyada silahla kurşun atmak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, girdiği işleri kaybedeceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kişinin can derdine düşeceğine delalettir.

Rüyada silahla kurşun atmak gördüyseniz:

  • Canınızın sıkılması sizi çok fazla endişelendirmesin.

Rüyada silahla kurşun atmak zahmetinin çoğalacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına delalet etmektedir.

Rüyada silaha kurşun doldurmak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada silahla kurşunlanmak huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına işaret eder.

Rüyada silah kurşunu görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurşun ve silah görmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada silaha kurşun koymak zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla kurşun görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahtan çıkan kurşun görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments