Rüyada bol idrar yapmak

Rüyada bol idrar yapmak kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, kötü karakterli bir kadına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına rivayet eder.

Rüyada bol idrar yapmak gördüyseniz:

  • Kendinizi eleştiriyorsunuz, hatalarınızın nelerden kaynaklandığını anlamaya çalışıyorsunuz.

Rüyada bol idrar yapmak bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına delalettir.

Rüyada bol bol yemek yapmak sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bol bol kaka yapmak aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, borçların sonlandırılacağına inanılır.

Rüyada bol köpük banyo yapmak şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada bol köpüklü kahve yapmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprağa idrar yapmak uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına delalettir.

Rüyada eve idrar yapmak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, çocuk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada sık sık idrar yapmak önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments