Rüyada etrafa idrar yapmak

Rüyada etrafa idrar yapmak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine inanılır.

Rüyada etrafa idrar yapmak gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler seyahat, eğitim veya iletişim başlıklarında faydalı gelişmelerin önünü açabilir.

Rüyada etrafa idrar yapmak uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada etrafa kaka yapmak dertlerin sona ereceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada etrafa çiş yapmak onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine yorulur.

Rüyada etrafı süpürmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yuvarlak masa etrafında oturmak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına işarettir.

Rüyada cami etrafında dolaşmak büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin etrafında polis görmek çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada etrafı karlı görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments