Rüyada bir kaba idrar yapmak

Rüyada bir kaba idrar yapmak malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına delalet eder.

Rüyada bir kaba idrar yapmak gördüyseniz:

  • Uzun bir yolculuk planlamanız mümkündür.

Rüyada bir kaba idrar yapmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada bir kaba çiş yapmak idealist kimse olacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına işarettir.

Rüyada kabarmış ekmek görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine işarettir.

Rüyada kaba konuşmak dertlerin ve sorunların aşılacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada kaba sıçmak yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvar kabarması görmek ağzının tadının bozulacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine işarettir.

Rüyada bir kaba su doldurmak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabarmış duvar görmek doğru iş ortaklığı yapacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments