Rüyada yeşil idrar yapmak

Rüyada yeşil idrar yapmak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, kalp kıracağına, yüzünü kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil idrar yapmak gördüyseniz:

  • Başkalarının sözlerine aşırı tepkiler vermeniz sizi güçsüz pozisyona düşürebilir.

Rüyada yeşil idrar yapmak rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine delalettir.

Rüyada yeşil idrar görmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada mezara idrar yapmak geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada idrarını tuvalete yapmak mutluluğunun her geçen gün artacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalete idrarını yapmak herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, hayır ve bereketin artmasına rivayet etmektedir.

Rüyada koyu renk idrar yapmak hayatının en güzel günlerini geçireceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada idrarı yapmak bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altına idrarını yapmak satışlarının ya da üretiminin artacağına, düzeninin sarsılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments