Rüyada et saklamak

Rüyada et saklamak üzüntülerin daha da artacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, birçok yeni fikir edinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada et saklamak gördüyseniz:

  • Sonlandırılması gereken konular varsa sonlanabilir.

Rüyada çiğ et saklamak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada et saklamak sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada külot saklamak işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine tabir olunur.

Rüyada ekmek saklamak onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını islami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına yorulur.

Rüyada anahtar saklamak şüpheli bir olay yaşanacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına yorulur.

Rüyada birini öldürmek ve saklamak sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına delalettir.

Rüyada birinden bir şey saklamak hayırlı adımlar atacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabanca saklamak çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, hedeflerine kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments