Rüyada silah sakladığını görmek

Rüyada silah sakladığını görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada silah sakladığını gördüyseniz:

  • Para kazanmanın farklı yolları sizi heyecanlandırabilir.

Rüyada polisten silah saklamak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada silah sakladığını görmek gitmediği yerlere gideceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine yorulur.

Rüyada silahı saklamak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına inanılır.

Rüyada silah saklamak işlerinin bir anda bozulacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına delalet eder.

Rüyada telefonu saklamak çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzük saklamak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada altın bulup saklamak çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine alamet eder.

Rüyada anahtar saklamak çok büyük menfaatler kazanacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments