Rüyada sigara söndürdüğünü görmek

Rüyada sigara söndürdüğünü görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, ferahlık veren sözler duymaya, şansının yaver gideceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada sigara söndürdüğünü gördüyseniz:

  • Maddi açıdan büyümenize ya da rahatlamanıza katkısı olabilecek yenilikler yapılabilir.

Rüyada birinin üzerinde sigara söndürmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda sigara söndürmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde sigara söndürmek rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sigara söndürdüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına inanılır.

Rüyada elinde sigara söndürmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzde sigara söndürmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta sigara söndürmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada sigara içip söndürmek her şeyin yenileceğine, zor bir durumda kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments