Rüyada birinin üzerinde sigara söndürmek

Rüyada birinin üzerinde sigara söndürmek hasret çekenlerin birleşeceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birinin üzerinde sigara söndürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere baskı uygulamadan önce çok iyi düşünmelisiniz.

Rüyada sigara söndürmek toparlanacağına, kendine geleceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına yorulur.

Rüyada elinde sigara söndürmek sorunların artacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sigara içip söndürmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolunda sigara söndürmek geçimin daha kolay hale geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada birinin üzerinde sigara söndürmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına delalettir.

Rüyada sigara söndürdüğünü görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzerinde sigara söndürüldüğünü görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, maddi zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada kolda sigara söndürmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, endişelerini silip atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments