Rüyada sıçan beslemek

Rüyada sıçan beslemek işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına işaret eder.

Rüyada sıçan beslemek gördüyseniz:

  • Yaşam koşullarınızı iyileştirmenin yollarını bulmalısınız.

Rüyada sıçan beslemek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, küslükleri bitireceğine işarettir.

Rüyada ölü sıçan görmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada evinde sıçan görmek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine delalet eder.

Rüyada evde sıçan görmek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına yorulur.

Rüyada sıçan birini görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıçan kovalamak haksızlıklara da karşı geleceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada altına sıçan birini görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sıçan yemek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments