Rüyada evinde sıçan görmek

Rüyada evinde sıçan görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, işi ile gündeme geleceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinde sıçan gördüyseniz:

  • Olaylar aslında göründüğü gibi olmayabilir, karışıklıklar söz konusu olabilir, hiçbir şey net olmayabilir ya da gerçekçilikten çok uzak olabilir.

Rüyada evinde sıçan görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sıçan ölüsü görmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük sıçan öldürmek başarılarının artacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş sıçan görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıçan faresi görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük sıçan görmek rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, patron koltuğuna geçeceğine yorulur.

Rüyada sıçan kovalamak sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada siyah sıçan görmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments