Rüyada sıçan birini görmek

Rüyada sıçan birini görmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada sıçan birini gördüyseniz:

  • Organizasyonlarda başarılısınız.

Rüyada sıçan öldürmek alanında marka bir isim olacağına, çok büyük mutluluk duyacağına işarettir.

Rüyada sıçan boku görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük sıçan öldürmek yenileneceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına yorulur.

Rüyada sıçan faresi görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Rüyada büyük sıçan görmek uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada sıçan kovalamak sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada ortada sıçan oynamak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, masrafların altında kalacağına rivayet eder.

Rüyada altına sıçan birini görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments