Rüyada şeyh elini öpmek

Rüyada şeyh elini öpmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, darlanacağına, fakir çocukları giydireceğine, hastaysa şifa bulacağına, saadetinin yükseleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeyh elini öpmek gördüyseniz:

  • Hatta, özel yaşamınızı veya toplum içindeki duruşunuzu veya imajınızı ilgilendiren konular birbirinden çok farklı bir görünüm veriyorsa, rekabetten kaçmayacağa benziyorsunuz.

Rüyada bir şeyhin elini öpmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, rakiplerin başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada şeyh elini öpmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına işarettir.

Rüyada şeyh eli öpmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeyhinin elini öpmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına rivayet eder.

Rüyada şeyhin elini öpmek çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeyhini öpmek ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına yorulur.

Rüyada şeyhin ayağını öpmek sonradan da çok üzüleceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına inanılır.

Rüyada şeyhin elini tutmak sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments