Rüyada şeyhin ayağını öpmek

Rüyada şeyhin ayağını öpmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına işaret eder.

Rüyada şeyhin ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir kişinin deneyimlediği şeylere duyarsız kalmanız durumunda evde sorunlar oluşabilir.

Rüyada şeyhin ayağını öpmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada şeyhin elini öpmek zenginleşeceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada şeyhini öpmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeyhinin elini öpmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına inanılır.

Rüyada bir şeyhin elini öpmek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, çeşitleneceğine tabir olunur.

Rüyada şeyh eli öpmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeyh elini öpmek keyfinin olmayacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeyhine hizmet etmek sıkıntısının biteceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments