Rüyada şeyhini öpmek

Rüyada şeyhini öpmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeyhini öpmek gördüyseniz:

  • Seçimleriniz karşıt fikirlerle karşılaşmanıza neden olabilir veya fikirleriniz ilerlemenizin önüne geçebilir.

Rüyada şeyh elini öpmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete rivayet eder.

Rüyada şeyhinin elini öpmek el attığı her işten zararla çıkacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeyh eli öpmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir şeyhin elini öpmek uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeyhini öpmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına delalettir.

Rüyada şeyhin ayağını öpmek karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeyhin elini öpmek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına yorulur.

Rüyada şeyh olduğunu görmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments