Rüyada şeyh eli öpmek

Rüyada şeyh eli öpmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, planlarının bozulacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeyh eli öpmek gördüyseniz:

  • Rahatsızlık yaratan durumlarda dahi, nasıl olursa olsun gerekeni yapmanız lazım gelebilir.

Rüyada şeyhin elini öpmek istediği kadar çocuğun allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeyh eli öpmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Rüyada şeyh elini öpmek onlardan iyilik ve yardım göreceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir şeyhin elini öpmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeyhinin elini öpmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına alamet eder.

Rüyada şeyhini öpmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına yorulur.

Rüyada şeyhin ayağını öpmek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine rivayet eder.

Rüyada şeyhin elini tutmak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments