Rüyada bir şeyhin elini öpmek

Rüyada bir şeyhin elini öpmek dertleri biteceğine, kendine geleceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir şeyhin elini öpmek gördüyseniz:

  • Belli unutkanlıklar, rötarlar, yanlış aramalar, yanlış ödemeler, karışan hesaplar v.b bir sürü konu söz konusu olabilir.

Rüyada şeyh eli öpmek diplomalarının artacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeyhinin elini öpmek başarı elde edeceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine işaret eder.

Rüyada şeyhin elini öpmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada şeyh elini öpmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada bir şeyhin elini öpmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada şeyhini öpmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeyhin ayağını öpmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada şeyhin elini tutmak sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments