Rüyada sevgiliyle merdiven çıkmak

Rüyada sevgiliyle merdiven çıkmak geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Belli konularda sizden yardım isteyen ya da size danışan kişiler olabilir.

Rüyada sevgiliyle merdiven çıkmak keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine alamet eder.

Rüyada merdivenle dama çıkmak büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden inmek ve çıkmak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine işarettir.

Rüyada merdiven çıkmakta zorlanmak art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine delalet eder.

Rüyada dik merdivene çıkmak eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine işaret eder.

Rüyada uzun bir merdiven çıkmak kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada zorlukla merdiven çıkmak maddi gücünün eksileceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına yorulur.

Rüyada merdiven yukarı çıkmak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments