Rüyada uzun bir merdiven çıkmak

Rüyada uzun bir merdiven çıkmak üzüntülü günler yaşanacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, umutlarının çoğalacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun bir merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • İnce bir ayarla, mevcut durumun gereksinimlerini karşılayacak bir teklif alabilirsiniz.

Rüyada uzun bir merdiven çıkmak işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, gıybet edeceğine tabir olunur.

Rüyada uzun merdivenden çıkmak çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine delalettir.

Rüyada uzun bir merdivenden çıkmak sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına işaret eder.

Rüyada çok uzun merdiven çıkmak işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Rüyada uzun merdiven çıkmak mutluluk verici haberlerin alınacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun bir merdivenden inmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada çok uzun merdiven görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine rivayet eder.

Rüyada uzun tahta merdiven görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments