Rüyada merdivenden inmek ve çıkmak

Rüyada merdivenden inmek ve çıkmak sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, daha büyük adımlar atılacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına yorulur.

Rüyada merdivenden inmek ve çıkmak gördüyseniz:

  • Ortak kaynaklar, anlaşmalar veya akıl sağlığı vurgulanıyor.

Rüyada merdivenden inmek ve çıkmak zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına işaret eder.

Rüyada merdiven çıkmak ve inmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden inmek çıkmak çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada arabayla merdiven inmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada yürüyen merdivenlerden inmek karamsar ve umutsuz olacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden aşağı inmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayla merdivenden inmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına işarettir.

Rüyada merdivenden zıplayarak inmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments