Rüyada kolunun kırık olduğunu görmek

Rüyada kolunun kırık olduğunu görmek sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunun kırık olduğunu gördüyseniz:

  • Size zorluk çıkartan bazı iş birliklerini veya ilişkileri hayatınızdan çıkartabilir veya vazgeçilmez olanlarla ilişkilerinizi kuvvetlendirebilirsiniz.

Rüyada kırık kol ve bacak görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kolu kırık görmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kolu kırık birini görmek rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, isteklerini yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada birini kolu kırık görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının kolunu kırık görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolu kırık insan görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin kolunu kırık görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine işaret eder.

Rüyada kırık kol görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments