Rüyada sevgilinin kilo aldığını görmek

Rüyada sevgilinin kilo aldığını görmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, aşama göstermeyeceğine, kısmetinin kapanacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kilo aldığını gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz beklenmedik bir noktaya gelebilir.

Rüyada eski sevgilinin kilo aldığını görmek sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin kilo aldığını görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına delalet eder.

Rüyada bir kişinin kilo aldığını görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine delalettir.

Rüyada tanıdığın birinin kilo aldığını görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin çok kilo aldığını görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına işaret eder.

Rüyada başkasının kilo aldığını görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine işarettir.

Rüyada bir başkasının kilo aldığını görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments