Rüyada bir başkasının kilo aldığını görmek

Rüyada bir başkasının kilo aldığını görmek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine delalettir.

Rüyada bir başkasının kilo aldığını gördüyseniz:

  • Evinizde size özgür alan kazandıracak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada birinin kilo aldığını görmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada bir başkasının kilo aldığını görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına inanılır.

Rüyada tanıdığın birinin kilo aldığını görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin çok kilo aldığını görmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, kendisiyle övüneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin kilo aldığını görmek çok büyük bir rahata ereceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kardeşinin kilo aldığını görmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin kilo aldığını görmek insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments