Rüyada sevgilinin ayağını öpmek

Rüyada sevgilinin ayağını öpmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızın karşılığını alabileceksiniz.

Rüyada sevgilinin ayağını öpmek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin ayaklarını öpmek allah yolunda ilerleyeceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağını öpmek hayat boyu desteği olacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne ayağı öpmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine işarettir.

Rüyada el ve ayak öpmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, üstün başarılar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birinin ayaklarını öpmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak altını öpmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada ölen kişinin ayağını öpmek yeni bir araba satın alınacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments