Rüyada ölen birinin ayaklarını öpmek

Rüyada ölen birinin ayaklarını öpmek dertlerinin şifasını bulacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, evlatlarından hayır bulacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada ölen birinin ayaklarını öpmek gördüyseniz:

  • Geçmişinizi hatırlayabilirsiniz.

Rüyada anne ayağı öpmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine işaret eder.

Rüyada ölen birinin ayağını öpmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, şifa ve moral bulacağına delalet eder.

Rüyada ölü ayağını öpmek ailesini de mutlu edeceğine, sermayesinin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada el ayak öpmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, büyük bir üne sahip olunacağına yorulur.

Rüyada bebeğin ayağını öpmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine işarettir.

Rüyada ölen birinin ayaklarını öpmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada ölünün ayaklarını öpmek yaşamının yoluna gireceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine inanılır.

Rüyada bebek ayağı öpmek gelirinin de artmayacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments