Rüyada ölen kişinin ayağını öpmek

Rüyada ölen kişinin ayağını öpmek işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Yanlışlarını görseniz bile, diğerlerinin içinde bulundukları durumu anlatmalarına izin vermenizde fayda var.

Rüyada ölen kişinin ayağını öpmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına delalettir.

Rüyada ayak öpmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin ayağını öpmek onlarla ayrı düşeceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına inanılır.

Rüyada annesinin ayağını öpmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün ayaklarını öpmek bazı büyük çalışmalar yapacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına işarettir.

Rüyada anne ayağı öpmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada bir kızın ayağını öpmek terfi edeceğine, çok daha fazla adım atacağına işaret eder.

Rüyada birinin ayağının altını öpmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments