Rüyada sevgilinin ayaklarını öpmek

Rüyada sevgilinin ayaklarını öpmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, yeni projelere atılacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, kazanç kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin ayaklarını öpmek gördüyseniz:

  • İki farklı konu arasında kararsız kalabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin ayaklarını öpmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin ayağını öpmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, yıkılacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada bayan ayağı öpmek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada baba ayağı öpmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek masrafların altında kalacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin ayağını öpmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine alamet eder.

Rüyada ayak tabanı öpmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, çok güzel adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne ayağını öpmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments