Rüyada başkasının ayağını öpmek

Rüyada başkasının ayağını öpmek birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, planların sarkacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, sevgi ve hürmet göreceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına inanılır.

Rüyada başkasının ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Yalnız Boğalar ise yeni bir ilişkinin ilk adımlarını atabilir.

Rüyada ayak altı öpmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Rüyada bebeğin ayağını öpmek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine yorulur.

Rüyada ayaklarını öpmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek ayağı öpmek sıkıntılarının hafifleyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine rivayet eder.

Rüyada bayan ayağı öpmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş babanın ayağını öpmek kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada babanın ayağını öpmek allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine delalet eder.

Rüyada ayağın altını öpmek kazancının epey düşeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments