Rüyada çok çirkin kadın görmek

Rüyada çok çirkin kadın görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, ilim irfan sahibi olacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok çirkin kadın gördüyseniz:

  • Sizi çok yoracak olan tartışmalara girmeniz gerekebilir.

Rüyada çirkin bir kadını güzel görmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çirkin yüzlü kadın görmek akıllı adımlar atacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işarettir.

Rüyada güzel bir kadını çirkin görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadını çirkin görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, böylece yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çirkin suratlı kadın görmek yakın çevresine fikir danışacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadını çirkin görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok çirkin kadın görmek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı çirkin kadın görmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments