Rüyada sevgiline kavuşamamak

Rüyada sevgiline kavuşamamak hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına alamet eder.

Rüyada sevgiline kavuşamamak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, ticari konuları veya gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren düzenlemeler yapabilirsiniz.

Rüyada sevgiliye kavuştuğunu görmek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk bulacağına işarettir.

Rüyada sevgiline kavuşamamak umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisine kavuşamamak güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, ailesi ile mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliye kavuşamamak hayattan elini eteğini çekeceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliye kavuşamamak sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine yorulur.

Rüyada kavrulmuş yumurta görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavuşmayı görmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavrulmuş buğday görmek gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments