Rüyada sevgiliye kavuşamamak

Rüyada sevgiliye kavuşamamak kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, kötü sözler duyacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada sevgiliye kavuşamamak gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizi fazla ilgilendirmeyen bir konuda bazı karışıklıklar çıkabilir.

Rüyada eski sevgiliye kavuşamamak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalettir.

Rüyada sevgiline kavuşamamak sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına işarettir.

Rüyada sevgilisine kavuşamamak yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliye kavuştuğunu görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye kavuşamamak ele geçecek ve devamı olmayacak mala, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kavrulmuş ciğer yemek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kavrulan et görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kavrulmuş mısır görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments