Rüyada sevgiliye kavuştuğunu görmek

Rüyada sevgiliye kavuştuğunu görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına, işlerinin bollaşacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada sevgiliye kavuştuğunu gördüyseniz:

  • İhtiyacınız olmayan şeyler satın alabilirsiniz.

Rüyada sevgiliye kavuşamamak düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına inanılır.

Rüyada sevgilisine kavuşamamak maddi olarak çok huzurlu olunacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada sevgiliye kavuştuğunu görmek tecrübe kazandıracağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına işaret eder.

Rüyada sevgiline kavuşamamak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye kavuşamamak bazen de rahat geçeceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavrulmuş çekirdek görmek diplomalarının artacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine inanılır.

Rüyada kavrulmuş soğan görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hevesinin kursağında kalacağına inanılır.

Rüyada sevenleri kavuşturmak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments