Rüyada eski sevgiliye kavuşamamak

Rüyada eski sevgiliye kavuşamamak işlerin hafifleyeceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye kavuşamamak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun kadınlarla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliye kavuşamamak rahat bir hayat yaşayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisine kavuşamamak elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulur.

Rüyada sevgiliye kavuştuğunu görmek rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliye kavuşamamak dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiline kavuşamamak hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavu görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavrulmuş helva görmek rahatının bozulacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kıza kavuştuğunu görmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments