Rüyada kavuşmayı görmek

Rüyada kavuşmayı görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine rivayet eder.

Rüyada kavuşmayı gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmanızda fayda var.

Rüyada kavrulmuş ceviz görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına işaret eder.

Rüyada kavrulmuş ciğer görmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kıza kavuştuğunu görmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına yorulur.

Rüyada kavrulmuş nohut yemek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına inanılır.

Rüyada kavrulmuş et yediğini görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye kavuştuğunu görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavrulmuş şeyler görmek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavrulmuş et görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments