Rüyada sevgilisine kavuşamamak

Rüyada sevgilisine kavuşamamak inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, patron koltuğunda oturacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, yeni bir hayat kurulacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisine kavuşamamak gördüyseniz:

  • Konunun çok üzerine gitmemekte fayda var.

Rüyada sevgiline kavuşamamak yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine delalettir.

Rüyada sevgilisine kavuşamamak zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine delalettir.

Rüyada sevgiliye kavuşamamak elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, art niyetli kişilere uyacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye kavuşamamak büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye kavuştuğunu görmek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavrulmuş helva görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle kavuşamamak ticaretten yana şanslarının açık olacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına tabir olunur.

Rüyada kavrulmuş kıyma yemek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments