Rüyada ayaktan kurşunlanmak

Rüyada ayaktan kurşunlanmak ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, sıkıntıların son bulacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada ayaktan kurşunlanmak gördüyseniz:

  • Kendinize iyi davranın.

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak güzel huylarının değişeceğine, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaktan kurşun çıkarmak sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine işarettir.

Rüyada ayaktan kurşun yemek büyük sorunlarla boğuşulacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaktan kurşunlanmak çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, neşe içinde olacağına yorulur.

Rüyada ayaktan diken çıkartmak yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ayaktan kir çıkarmak işlerine yeni işler katacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaktan vurulduğunu görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments