Rüyada ayaktan kurşun çıkarmak

Rüyada ayaktan kurşun çıkarmak neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada ayaktan kurşun çıkarmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise bazı olumsuzluklarla karşılaşmanız mümkün.

Rüyada ayaktan kurşun çıkarmak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, mesleğinde çok başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada ayaktan kurşunlanmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına delalet eder.

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, sevindirici haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada ayaktan kurşun yemek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayaktan ayakkabı çıkarmak yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, üzeceğine tabir olunur.

Rüyada ayaktan nasır çıkarmak sorunlarının artacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine işaret eder.

Rüyada ayaktan kir çıkarmak girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments