Rüyada ayaktan kurşun yemek

Rüyada ayaktan kurşun yemek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, onu borçtan kurtaracağına, kurtuluşa kavuşacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayaktan kurşun yemek gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya bazı ilişkileriniz ivme kazanabilir.

Rüyada ayaktan kurşun yemek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine işaret eder.

Rüyada ayaktan kurşun çıkarmak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada ayaktan kurşunlanmak dünyasının bir anda değişeceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada ayakta yemek yemek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, çaresiz hallere düşeceğine işarettir.

Rüyada üç kurşun yemek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine işaret eder.

Rüyada sırttan kurşun yemek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments