Rüyada sevdiğiniz birini öpmek

Rüyada sevdiğiniz birini öpmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, birikmiş parasının olacağına, paslı bir çiviye basabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğiniz birini öpmek gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor sonuçları olduğu şekilde kabul etmeniz gerekebilir.

Rüyada sevdiğin birinin elini öpmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğine sarılıp öpmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, rahat bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğiniz birini öpmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine öpmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin boynundan öpmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin ünlüyü öpmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile allah’ın yardım edeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin annesinin elini öpmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments