Rüyada sevdiğinin boynundan öpmek

Rüyada sevdiğinin boynundan öpmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, adının fesada karışacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, işinde de hep başarılı olacağına, başarılarını ispat edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin boynundan öpmek gördüyseniz:

  • Olayların beklenmedik şekilde ilerlemesine kendinizi hazırlamalısınız.

Rüyada sevdiğini boynundan öpmek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin boynunu öpmek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin boynundan öpmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına işaret eder.

Rüyada erkeğin boynunu öpmek kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada kızı boynundan öpmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin boynundan öpmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadını boynundan öpmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments